Жена от Западна Вирджиния призна, че е наръгала смъртоносно своя

...
Жена от Западна Вирджиния призна, че е наръгала смъртоносно своя
Коментари Харесай

Мъж бе заклан с нож на нинджа по време на кунг фу секс

Жена от Западна Вирджиния призна, че е наръгала смъртоносно своя брачен партньор в гърба с 30-сантиметров самурайски украсителен нож на нинджа по време на любовна игра, въодушевена от кунг фу филми. 49-годишната Дженифър Лин Вия бе наказана в понеделник на 15 години затвор за непредумишленото ликвидиране през 2017 година на своя брачен партньор, 49-годишния Томас Вия, който е бил наръган до гибел.

Първоначално Вия бе упрекната в ликвидиране първа степен, откакто е разказала пред управляващите няколко разнообразни версии за кончината на мъжа си, в това число и такава, че той се е подхлъзнал на мокро и самичък е паднал на ножа.

Полицията е била извикана към 20:00 часа на 4 ноември 2017 година в жилището на Вия. Там служителите на реда намерили Томас с нож, забит в гърба. Той бил откаран по неотложност в локална болница, където лекарите установили гибелта му. Причината за нея бил 30-сантиметров украсителен нож, пробол сърцето му.

Съпругата му Дженифър, която е била с него от 16 години, бе задържана 10 дни по-късно по обвиняване в ликвидиране.

Жената в началото е споделила на следователите, че брачният партньор ѝ самичък се е наранил без да желае, като е паднал на "нож за писма ".

Това е единствено една от версиите, които тя след това споделя за събитията към гибелта на брачна половинка ѝ.

По-късно излиза наяве, че по време на предварителни слушания по делото Дженифър е била споделила, че е наръгала мъжа си, преструвайки се на нинджа.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР