Жена от Южна Каролина беше осъдена на 25 години затвор,

...
Жена от Южна Каролина беше осъдена на 25 години затвор,
Коментари Харесай

Жена отрови съпруга си с капки за очи

Жена от Южна Каролина беше наказана на 25 години затвор, откакто призна, че е отровила брачна половинка си, като слагала капки за очи в питейната му вода.

Лана Сю Клейтън, 53-годишна, се призна за отговорна в преднамерено ликвидиране на 64-годишния Стивън Клейтън в дома им в Клевър, покрай Шарлът, заяви Си Би Ес.  Тя е смесвала питейната му вода с капки за очи сред 19 и 21 юли 2018 година

Lana Clayton admitted to poisoning her husband with Visine for three days in July 2018 before the poison eventually caused his death.
— WKYT (@WKYT)

Първоначално се считало, че брачният партньор й е умрял от естествена гибел, само че аутопсията посочила отровни равнища на тетрахидролин, който се съдържа в капките за очи.



Прокурорите споделиха, че през 2016 година тя също е застреляла брачна половинка си в задната част на главата с арбалет. Инцидентът бил разгласен за акцидент.
Изказвайки се на произнасянето присъдата, тя призна, че е отровила брачна половинка си, само че твърди, че той я е насилвал.-->

IN COURT: Lana Clayton, 53, is in court today for allegedly using eye drops to poison her husband in 2018. Police said it happened at the couple's home on Island Forks Road in Clover. Clayton is charged with murder. Our cameras are inside the courtroom. We'll keep you updated.
— Indira Eskieva (@IndiraCN2)

" Сложих импулсивно капките в питието на Стивън и го направих с желанието да го накарам да се усеща болен и некомфортно. Бях тъжна от това, само че просто желаех той да ме остави на мира ", сподели Клейтън, облечена в оранжев затворнически гащеризон. " Никога не съм мислила, че това ще го убие. ", прибавя килърката. 





Клейтън, някогашна здравна сестра, е решила да употребява капки за очи, защото са без усет, безцветни и без аромат. Тя видяла това във филм, само че считала, че те ще причинят единствено диария.

Прокурорите обаче настояват, че тя е умъртвила брачна половинка си поради пари, хвърляйки мобилния му телефон в езеро, с цел да не може да се обади за помощ.

‘I never thought it would kill him.’ SC woman sentenced in Visine eye drop poison case
— Greg Palesano (@gregpalesano)

Макар че е необикновен, това не е първият път, когато капки за очи са участници в ликвидиране.  През декември 2019 година мъж от Северна Каролина беше упрекнат в убийството на жена си благодарение на капки за очи.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР