Жена от Южна Каролина беше осъдена на 25 години затвор,

...
Жена от Южна Каролина беше осъдена на 25 години затвор,
Коментари Харесай

Американка отрови съпруга си с капки за очи

Жена от Южна Каролина беше наказана на 25 години затвор, откакто призна, че е отровила брачна половинка си, като слагала капки за очи в питейната му вода.
Лана Сю Клейтън, 53-годишна, се призна за отговорна в преднамерено ликвидиране на 64-годишния Стивън Клейтън в дома им в Клевър, покрай Шарлът, заяви CBS.
Тя е смесвала питейната му вода с капки за очи сред 19 и 21 юли 2018 година
Първоначално се считало, че брачният партньор й е умрял от естествена гибел, само че аутопсията посочила отровни равнища на тетрахидролин, който се съдържа в капките за очи.
Прокурорите споделиха, че през 2016 година тя също е застреляла брачна половинка си в задната част на главата с арбалет. Инцидентът бил разгласен за акцидент.
Изказвайки се на произнасянето присъдата, тя призна, че е отровила брачна половинка си, само че твърди, че той я е насилвал.
" Сложих импулсивно капките в питието на Стивън и го направих с желанието да го накарам да се усеща болен и некомфортно. Бях тъжна от това, само че просто желаех той да ме остави на мира ", сподели Клейтън, облечена в оранжев затворнически гащеризон. " Никога не съм мислила, че това ще го убие. "
Клейтън, някогашна здравна сестра, е решила да изполва капки за очи, защото са без усет, безцветни и без аромат. Тя видяла това във филм, само че считала, че те ще причинят единствено диария.
Прокурорите обаче настояват, че тя е умъртвила брачна половинка си поради пари, хвърляйки мобилния му телефон в езеро, с цел да не може да се обади за помощ.
Макар че е необикновен, това не е първият път, когато капки за очи са участници в ликвидиране.
През декември 2019 година мъж от Северна Каролина беше упрекнат в убийството на жена си благодарение на капки за очи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР