Жена от видинско село жестоко удари и умъртви кутре пред

...
Жена от видинско село жестоко удари и умъртви кутре пред
Коментари Харесай

Жестокост във Видинско: Англичанин видя как селянка убива с мотика кучето му

Жена от видинско село грубо удари и умъртви кутре пред очите на притежателя му. Причината за гнева й – кутрето влизало в градината й и унищожило част от насажденията. Британецът Лиам Филд неотдавна приютил две дребни кучета, подхвърлени в двора му. Едното претърпява случай на пътя, само че оцелява. В неделя вечер обаче жителка на селото го убива – в неговия парцел, на неговата тераса. Лиам вижда в ръцете на дамата непознато за него оръжие и го изяснява на служителите на реда с рисунка, от която излиза наяве, че дамата е държала мотика.



Градината на Людмила Манафска се намира тъкмо против къщата на британеца. По думите й тя не е блъснала кученцето с мотика.

Преди сезона на разсадите и появяването на кутретата, върбовските съседи се спогаждали, по тази причина младият британец е в безспорен потрес от претърпяното.



„ Никога не съм имал проблеми с нея. В началото като дойдохме, тя ни даваше плодове и зеленчуци. Не мога да схвана какво я е предиздвикало да превърти”, споделя той.

За нея повода е, че дребното кутре отъпкало градината й.



Ден след случая двете страни не се схванаха. Въпреки разразилата се война, отървалото се от човешки яд куче ще остане в къщата.

Людмила не изпитва виновност за осъщественото. Ако след аутопсията стане ясно, че тя е умъртвила кучето, дамата ще бъде съдена.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР