Жена от Уисконсин беше призната за виновна в отравяне на

...
Жена от Уисконсин беше призната за виновна в отравяне на
Коментари Харесай

Журито намери жена от Уисконсин за виновна в отравяне на приятел с капки за очи

Жена от Уисконсин беше приета за отговорна в отравяне на собствен другар с капки за очи, оповестиха чиновници във вторник.

Жури откри, че 39-годишният остарялата Джеси Курчевски е отговорна за съзнателно ликвидиране от първа степен и две обвинявания за кражба при убийството през 2018 година на фамилната й другарка Лин Хернан, се споделя в прессъобщение на окръжната прокуратура на окръг Уокеша.

Хернан беше открита мъртва в жилището си в Пеуоки през октомври 2018 година със смачкано лекарство на гърдите. Според наказателна тъжба Курчевски се обадила в полицията и споделила, че приятелят й не е в схващане и не диша. Kurczewski сподели, че е другарка на фамилията и е проверявала Ернан всеки ден. Тя беше споделила, че има възможност Ернан да е податлив към самоубийство.

Съдебният доктор от окръг Уокеша дефинира гибелта на Хернан като ликвидиране, откакто откри тетрахидрозолин, съставна част на Visine, в системата на Ернан.

Когато следователите сподели на Kurczewski, че Ернан е бил токсичен и сцената е била инсценирана да наподобява като самоубийство, тя сподели, че това е, което Ернан е желал и тя би трябвало да е инсценирала самоубийството си, съгласно жалбата. По-късно Kurczewski сподели на проверяващите, че е донесла на Hernan бутилка вода, цялостна с Visine на стойност шест бутилки, съгласно жалбата.

Детективите в последна сметка заключиха, че Kurczewski е откраднал $290 000 от Hernan.

Прокурорите споделиха, че те бяха удовлетворени от присъдата и сервираха съболезнования на фамилията на Ернан.

„ Днешната присъда е стъпка към затваряне за тези, които скърбят за Лин, и изпраща ясно обръщение към общността, че нашето общество няма толерират умишленото деяние на лишаване на нечий живот “, сподели в изказване Аби Николи, заместник-окръжен прокурор.

Курчевски би трябвало да бъде наказан на 7 декември 2023 година Обвинението за ликвидиране изисква наложителна доживотна присъда, както и спомагателни 10 години отнемане от независимост за всяко обвиняване за кражба, споделиха прокурорите.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР