Жена от Тексас отпразнува развода си, като взриви булчинската си

...
Жена от Тексас отпразнува развода си, като взриви булчинската си
Коментари Харесай

Американка взриви булчинската си рокля, за да отпразнува развода си

Жена от Тексас отпразнува развода си, като взриви булчинската си рокля . Агенция Юнайтед прес интеренешънъл оповестява, че детонацията е била чута на 25 километра разстояние.

Кимбърли Стайтлър решила да се отдаде на забавление, откакто в петък съумяла да завърши развода си след 14-годишен брак.  
 
Публикувахте от в Събота, 10 ноември 2018 година Устроила празненство, на което да унищожи всички мемоари, свързани с брачните окови - фотоси, брачна халка и булчинска рокля, която възнамерявала да изгори. 43- годишната Кимбърл и събрала близки и родственици на празненство във фермата на татко си близо до Сан Антонио .

   
Divorce Party / Blowing Up the wedding dress #WeWon #TheLoserIsGone #YouLost #NoBackhoeNeeded #HondoSucks...
Публикувахте от в  " Мнозина ме посъветваха да даря сватбената одежда за щедрост ", споделя разведената. " Но за мен тя бе знак на лъжата и взех решение да я взривя! "


 
За да провокира детонацията с веществото танерит, Кимбърли употребила пушка с мерник . Последвал всеизвестен гърмеж, който се чул в цялата околия.  Публикувахте от в  " Беше като в екшън филм! Експлозията ми подейства освобождаващо , както на мен, по този начин и на всички присъстващи! ", разяснява енергичната дама.  Публикувахте от в  Публикувахте от в  Публикувахте от в  Публикувахте от в  Публикувахте от в  Публикувахте от в  Публикувахте от в 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР