Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита на

...
Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита на
Коментари Харесай

Жена обвини полицай, че я е пребил заради конфликт между децата им

Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита на улицата от служител на реда. Разказва, че служителят на реда й нанесъл побой поради спор сред децата на двете фамилии, заяви Нова телевизия.

Според брачната половинка на служителя на реда обаче това не е правилно. Нещо повече - тя твърди, че оплакалата се от нахлуване жена е пребила техния наследник. И двете страни са подали тъжби в полицията и прокуратурата.

Фамилиите живеят в един блок в Сандански. Майката на едното от децата - фитнес инструкторката Емилия Христова, твърди, че нейният наследник Злати е бил брутално пребит от детето на чиновник на Министерство на вътрешните работи. Когато решила да пусне тъжба, била нападната от самия служител на реда - Георги Атанасчиков.

" Започна да ми удря главата неведнъж в едно дърво. Все още имам отоци по врата. Удари ме с пестник в лицето, стартира да ме наскърбява, заплаши ме с ликвидиране ", описа Емилия.

Жената подава тъжби, търси поддръжка и в обществените мрежи. Междувременно детето й е мощно смутено и отхвърля да върви на учебно заведение.

 Мъже от Пазарджик се оплакаха от полицейски побой с ритници и бухалки Виж още Мъже от Пазарджик се оплакаха от полицейски побой с ритници и бухалки
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР