Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита на

...
Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита на
Коментари Харесай

Жена твърди, че е пребита от полицай. Съпругата му: Не е вярно, тя първа посегна

Жена от Сандански твърди, че е била брутално пребита на улицата от служител на реда. Разказва, че служителят на реда й нанесъл побой поради спор сред децата на двете фамилии, съобщи NOVA.

Според брачната половинка на служителя на реда обаче това не е правилно. Нещо повече – тя твърди, че оплакалата се от нахлуване жена е пребила техния наследник. И двете страни са подали тъжби в полицията и прокуратурата.

Фамилиите живеят в един блок в Сандански. Майката на едното от децата – фитнес инструкторката Емилия Христова твърди, че нейният наследник Злати е бил брутално пребит от детето на чиновник на Министерство на вътрешните работи. Когато решила да пусне тъжба, била нападната от самия служител на реда – Георги Атанасчиков.

„ Започна да ми удря главата неведнъж в едно дърво. Все още имам отоци по врата. Удари ме с пестник в лицето, стартира да ме наскърбява, заплаши ме с ликвидиране ”, описа Емилия.

Жената подава тъжби, търси поддръжка и в обществените мрежи. Междувременно детето й е мощно смутено и отхвърля да върви на учебно заведение.

Според семейство Атанасчикови обаче абсурдът почнала самата Емилия. Намесила се в малък спор сред децата и нанесла ритници върху техния наследник Васил. Ралица Атанасчикова е безапелационна, че брачният партньор й Васил не е докосвал Емилия, тъй като е заслужен мъж и чиновник на реда с възприятие за чест и правдивост. Потърсил я единствено, с цел да я пита за какво е ритала сина му. А когато я срещнал се сблъскал с арогантното й отношение.

Кой кого е блъснал, пребил или изритал, ще би трябвало да откриват проверяващите.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР