Жена от Русе нарушила 14-дневната си домашна карантина, защото се

...
Жена от Русе нарушила 14-дневната си домашна карантина, защото се
Коментари Харесай

Русенка нарушила карантината си, защото се скарала със съпруга си

Жена от Русе нарушила 14-дневната си домашна карантина, тъй като се скарала със брачна половинка си. Това оповестяват от полицията в крайдунавския град.

Полицаи отишли за инспекция в блок в русенския квартал " Родина ". Адресът бил посочен от 31-годишната жена като място за изтърпяване на карантината, наложена с наставление на Регионалната здравна ревизия. Тъй като нямали достъп до етажа, униформените позвънили на посочения за връзка телефон. Разговаряли със брачна половинка на дамата, който обяснил, че тя излязла да разноски кучето и не е в жилището.

Полицаите почакали известно време, след което траяли инспекциите си по график. Около два часа по-късно 31-годишната жена се свързала с униформените чиновници по телефона, като им обяснила, че предходната вечер се скарала със брачна половинка си, напуснала жилището и отишла при майка си.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.

От Областния действен щаб в Русе осведомиха, че все още 1242 души са под 14-дневна домашна карантина от друг интервал, като за други 3054 тя към този момент е изтекла.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР