Жена от Пловдив е изключително възмутена от отношението на лекар

...
Жена от Пловдив е изключително възмутена от отношението на лекар
Коментари Харесай

Пловдивски лекар към пациентка: Олигофрени, писна ми от Вас! Искате ли да ви зашлевя?

Жена от Пловдив е извънредно възмутена от отношението на доктор в пловдивска болница, който се е държал надменно и присмехулно с нея и болната й майка, оповестява " Трафик ".
Тя споделя, че в четвъртък вечерта майка й се обадила с недоволство за доста мощни болки в крайници. Жената от дълго време имала съществени проблеми, защото е с ганглион на крайници и към този момент е претърпяла две интервенции - една през 2015-а и една през 2017-а година, само че за жалост няма доста усъвършенстване. Така тя късно вечерта потърсила щерка си, защото не виждала различен излаз, с изключение на да отиде до болничното заведение, с цел да може най-малко малко болките да утихнат. Дъщеря й споделя, че по това време е нямало къде другаде да заведе болната си майка и се отправили към незабавното в някогашната Окръжна болница.
След малко блуждаене из рецепцията, те изпратили двете дами в ортопедията, а по-късно дамата трябвало да бъде прегледана и от хирург. Тогава се появил доктор Атанас Славов – ортопед, който ги приел с подигравка в кабинета си и съгласно нашата читателка бил използвал алкохол.

„ Още с влизането, въпросният лекар вместо да влезе в състояние, стартира да се смее подгиравателно и сподели, че това не било незабавен случай и към този момент му било писнало от такива като нас. Аз му обясних, в случай че казусът не беше незабавен, а майка ми не се превиваше от болки, нямаше да бъдем тук и в действителност имаме потребност от помощта му.
Д-р Славов ни минимум не се трогна от моето пояснение и продължи с арогантното си държание. Започна да ме пита:
" Вие тъпа ли сте или аз съм тъп? Олигофрени такива, писна ми да се занимавам цялостен живот с такива тъпанари като вас!”, крещял доктора.
„ Тогава аз го попитах по какъв начин може да се държи по този начин и какъв е този метод на диалог.Та той миришеше на алкохол, което също не му спестих и му го споделих в очите. Тогава пристигна й кулминационната точка на цялата нелепа обстановка. Той стартира да ми споделя да не приказвам по този начин и ме попита дали желая да ми зашлеви един шамар”, споделя пловдивчанката.
След всички закани, тя му споделила, че ще извика защита и полиция, което очевидно не се понравило на доктора и той я блъснал през ръката! В същото време се появил негов сътрудник хирург, а дамата към този момент набирала номер 112. Когато доктор Славов видял на къде отиват нещата, почнал да се извинява. Въпреки това, нашата читателка подала сигнал на 112 в 01:00 часа на 14 юни, които споделили, че ще прегледат случая.
" В понеделник ще потърся началника на Окръжна болница, с цел да напишем и там тъжба против доктор Славов. До по кое време ще поносим сходно отношение, до по кое време ще поносим такова отношение и насмешки? Не мога да допускам, че доктор може да се държи толкоз нечовеши с пациентите си, изключително, когато става дума за човешки живот? Докога!?” – споделя още пациентката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР