Жена от Пенсилвания уби с лопата кобра, влязла във вътрешния

...
Жена от Пенсилвания уби с лопата кобра, влязла във вътрешния
Коментари Харесай

73-годишна жена уби кобра с лопата /снимки/

Жена от Пенсилвания умъртви с лопата кобра, влезнала във вътрешния двор на блока й, заяви Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.
Кейти Кехои, която е на 73 години, описа, че вниманието й са привлекли кряскащи сойки. Когато погледнала през прозореца, видяла змия. Тя забелязала и страничните петна, присъщи за кобрите. Веднага взела лопата и побутнала опашката й. Змията се надигнала и надула качулката си. Вече нямало подозрение, че това е кобра. Тогава Кехои решила да я убие. "Знаех, че е рисково. Не съм глупачка - сподели Кехои. - Но действах. Помислих за децата и другите хора в близост и си споделих, че не мога да й разреша да се измъкне ".
Блокът на Кейти Кехои във Феърлес хилс, на към 50 км. североизточно от Пенсилавния, е в същия комплекс, откъдето управляващите изземат 20 отровни змии от различен апартамент през март. Възможно е и кобрата да е избягала оттова.
Властите използваха случая, с цел да припомнят, че хората, които видят змия, би трябвало да се обръщат към полицията и да оставят на експертите да се оправят със обстановката.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР