Жена от Охайо, която е родила мъртво дете и се

...
Жена от Охайо, която е родила мъртво дете и се
Коментари Харесай

Жена от Охайо, обвинена в „злоупотреба с труп“ след домашен спонтанен аборт, няма да бъде повдигната обвинение

Жена от Охайо, която е родила мъртво дете и се твърди, че се е пробвала да хвърли плода в тоалетната, няма да бъде упрекната в наказателна отговорност, огромно журито реши в четвъртък.

Голямото жури на окръг Тръмбул отхвърли да върне обвинителен акт за углавно корист с мъртвец против Британи Уотс, 34, от Уорън, оповестиха от прокуратурата.

Уотс, която беше изправена пред санкция от 2500 $ и до една година зад решетките, направи импровизиран аборт през септември и подаде нежизнеспособния си плод в тоалетната, съгласно следователската работа на окръг Тръмбул.

Случаят провокира национално внимание поради последствията си за бременните дами, защото щатите в Съединени американски щати афишират нови закони, уреждащи достъпа до репродуктивни здравни грижи, откакто Роу против Уейд беше анулирано.

„ Справедливостта беше раздадена… Докато последните няколко месеца бяха агонизиращи за Бретан, огромното жури се изрече и тя е оправдана! “ Адвокатът на Уотс Трейси Тимко сподели в изказване, заяви USA To...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР