Жена от Монтана изпаднала в нервна криза заради нападение от

...
Жена от Монтана изпаднала в нервна криза заради нападение от
Коментари Харесай

Монтанчанка изрева на 112: Лисици нападат дома ми

Жена от Монтана изпаднала в нервна рецесия поради нахлуване от лисици, научи организация BulNews. Атаките на хищниците ставали все по-чести и безусловно опустошавали парцела на старата жена. След като не могла да се оправи с натрапниците сама, тя потърсила помощ от комшии, които също нямало по какъв начин да се й оказват помощ. Отчаяна от патовата обстановка, в която се намирала, бабата взела телефона и се обадила за помощ на незабавния телефон 112.
Жената обяснила на оператора, че в прилежащия на нейния парцел в града се е настанила лисица с шест дребни, които всекидневно нанасят вреди в дома ѝ. Сигналът за хищниците бил препратен в Регионалната ревизия по околната среда и водите в Монтана и Областната дирекция на храните в регионалния град, които да подхващат ограничения против натрапниците.
Всяка година селцата и градовете в Северозапада биват окупирани от лисици или чакали, които търсят прехраната си в контейнерите за боклук. Макар че наличието на диви животни в обитаемоте места не е всекидневно и буди терзания, в последните години хората престанаха да се плашат от дивите животни, които най-нахално се пробват да влязат в домовете им. Припомняме, че в средата на юни лисица се заклещи на полуотворен прозорец в блок в Монтана, а фрагментите по какъв начин се мъчи да се освободи провокираха същински възторг в интернет пространството.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР