Жена от Момино село пропадна в двуметров изкоп за водопровод,

...
Жена от Момино село пропадна в двуметров изкоп за водопровод,
Коментари Харесай

Жена пострада, след като пропадна в 2-метров изкоп в Пловдивско

Жена от Момино село пропадна в двуметров ров за тръбопровод, алармираха локални поданици, съобщи marica.bg.

По думите им към този момент трета седмица част от улиците в Момино село са непроходими заради замяна на водопроводната мрежа за питейна вода. Изкопите са с дълбочина към 2 метра и са оставени ей по този начин, без всякакво обезопасяване, настояват хората.

Миналата вечер, към 19 часа, на една от улиците 49-годишната Стефка Гарфалска е пропаднала в един от двуметровите ровове и почнала да вика за помощ. Случайно я чула нейна съседка и се притекла на помощ. Жената почнала да осветява пропастта с мобилния си телефон и да дърпа затъналата в калта Стефка, само че не съумяла да я измъкне.

Започнала да тропа от врата на врата и да търси помощ от съседи, притекъл се един от служащите към кметството Никола Шопов, само че и той не съумял да извади дамата от пропастта. Наложило се брачният партньор й Стоян да пристигна с кола да освети ямата, да извади дамата, която е с контузии по бедрата, навехнат гален и е претърпяла отблъскващ стрес от рухването.

Местните поданици споделят, че уличните лампи не са светели в региона на изкопите и е било ужасна тюрма. Не е имало нито светлинна сигнализация, нито ограждения. Пострадалата Стефка Гарфалска е откарана в пловдивската университетска болница, където е предходна ренген и е изкарала здравно за контузиите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР