Жена от мездренско село пострада от баничка със сирене на

...
Жена от мездренско село пострада от баничка със сирене на
Коментари Харесай

Жена от Мездренско сряза венеца си с „късметче“ от баничка на „Дигант“ /снимка/

Жена от мездренско село пострада от баничка със сирене на врачанската компания „ Дигант “, научи организация BulNews. 
В рубриката ни „ Ти, репортерът “ Мирослава Рачева, която е постоянна читателка на медията, ни изпрати фотография, озаглавена " Какви " хубави " закуски ни оферират!?? ". На фотоса ясно се вижда остро бяло пластмасово парче в тестеното произведение.
Пред наш кореспондент дамата описа, че през вчерашния ден 61-годишната ѝ майка Лиляна Тоткова си закупила баничка от магазин в село Типченица, където живее. Щом почнала да закусва обаче остра болежка пронизала венеца на дамата. Тоткова била изумена от това, което видяла в отхапания от нея залък - в баничката имало парче твърда пластмаса, което се сливало със сиренето поради белия си цвят. 
„ Майка ми си сряза венеца на баница с „ шанс “. Опитахме се да се свържем с компанията „ Диганд ООД “, само че не успяхме, за това се обръщаме към медията ви, за хората да внимават, когато си купуват такива закуски. Добре, че не се е случило на някое дете ", сподели дъщерята на пострадалата. 
След нелепата преживелица Лиляна Тоткова побързала да предизвести другари и родственици във фейсбук и качила фотография на тестеното произведение и планове бонус в него.
„ Ще си изкърти зъбите. Толкова доста са жилави! “, разяснява загрижена жена под фотоса. „ Остави зъбите, среза ми венеца! “, разяснява Лиляна.
Истински шанс е, че дамата не е потърпевша по-сериозно. За благополучие тази закуска не е попаднала в ръцете на някое дете.
Мирослава Рачева моли компанията производител да внимава какво предлага на пазара, тъй като някой може и да няма шанса на майка ѝ.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР