Жена от Лом се зарича, че спира цацата, след като

...
Жена от Лом се зарича, че спира цацата, след като
Коментари Харесай

Отврат! Вижте каква гадост сервираха с цацата в ломска кръчма /снимки/

Жена от Лом се зарича, че стопира цацата, откакто попадна на отвратителна находка в порцията си в механа в крайдунавското градче, научи BulNews.bg. В чинията отдолу под рибките се показал… паниран кичур коса.
Гнусната преживелица се е разиграла през вчерашния ден в бистро „ Рибката “ в Крайдунавския парк в градчето. Местна жителка решила да си поръча порция хрупкава цаца и студена бира в горещия летен ден. Към храната обаче пристигнал и отблъскващ бонус. Изпод рибките се посочил пълен кичур черна коса. „ Деликатесът “ бил замаскиран с панировка и е цяло знамение, че дамата го видяла, преди той да се озове в устата й.
Отвратената клиентка неотложно споделила фотоси на гнусотията в обществените мрежи, с цел да предизвести съгражданите си за качеството на храната във вървежното заведение. Постът й провокира голям брой гневни мнения от ломчаните. Оказва се, че доста от хората в крайдунавския град заобикалят да сядат в бистрото, защото са им сервирали сходни гадории. Въпреки това ниските цени и прохладният ветрец откъм реката не престават да примамват по-непретенциозни клиенти.
Затова ломчани приканват виновните институции да извършат инспекция на хигиеничните условия в заведението, тъй като е допустимо да се стигне до неприятни за здравето последствия.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР