Жена от Флорида е обвинена в убийство, след като призна,

...
Жена от Флорида е обвинена в убийство, след като призна,
Коментари Харесай

Жена, „отвратена“ от грижите за неизлечимо болно гадже, призна, че го е задушила с възглавница

Жена от Флорида е упрекната в ликвидиране, откакто призна, че е задушила неизлечимо болното си гадже с възглавница, тъй като е била „ отвратена “ от да се грижи за него, до момента в който лежеше обречен на смърт от рак, съгласно правосъдните регистри.

69-годишната Маргарет Кеърни беше задържана във вторник за предумишленото ликвидиране на приятеля си, с който живееха 15 години в дома, който двойката споделяше в Ню Порт Ричи.

На 20 декември мъжът беше открит мъртъв от патронажна сестра, която отишла в дома му, с цел да го лекува. Жертвата е била под хосписни грижи за рак на ректума в терминален етап, съгласно клетвената декларация на жалбата, получена от The Post.

Заместници от службата на шерифа на окръг Паско бяха извикани на местопроизшествието и означиха, че мъжът няма „ безпокойни пострадвания “.

На идващия ден обаче приятелката на Кеърни от 30 години се свърза с управляващите, с цел да им каже, че неотдавна е имала няколко тревожни телефонни диалога с дамата по отношение на здравето на нейния другар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР