Жена от Бронкс е обвинена в това, че прилежно е

...
Жена от Бронкс е обвинена в това, че прилежно е
Коментари Харесай

Крадла на бебета преряза гърлото на приятелка от детството си в деня на сватбата ѝ, за да не крещи, докато изрязва плода от утробата ѝ.

Жена от Бронкс е упрекната в това, че прилежно е прерязала гърлото на своя другарка от детството си в деня на нейната женитба, с цел да не може тя да вика, до момента в който изродката е изрязвала цялата ѝ вътрешност, с цел да открадне момиченцето, което носи в нея. След това крадлата на бебета е захвърлила органа на пода на банята, написа в. " Дейли Мейл ". През 2015 година 22-годишната Анджелик Сътън е била в деветия месец на бременността си и на път за локалния съд, където е трябвало да подписа цивилен брак с Патрик Брадли, когато се е отбила в дома на своя другарка Ашли Уейд в Бронкс.

Уейд примамила Сътън в жилището си, обещавайки ѝ подарък. Тя обаче имала други проекти за нея. По думите на прокурорите, Уейд е прерязала гърлото на Сътън, което попречило на бременната жена да вика за помощ, до момента в който крадлката рязала нейната вътрешност, с цел да извади бебето ѝ. Процесът против изродката е почнал в понеделник.

Известно е, че Уейд се е преструвала на бременна в месеците преди ужасното ликвидиране. „ Обвиняемата е нападнала Сътън, като я е ръгала и рязала по лицето и врата. Тя е прерязала ларингса. Сътън не е могла да вика, даже не е могла да каже и дума. Тя е прерязала значими кръвоносни съдове. Това, което обвинената е направила с жертвата си, е неописуемо. След като се е уверила, че Сътън не може да вика и да се движи, обвинената е взела кухненски нож и е разрязала корема на Сътън в долната му част. Разпорвайки корема на Сътън, обвинената е изрязала напълно матката ѝ. Тя е извадила от нея бебето Дженасис, а по-късно е захвърлила матката на пода на банята “, сподели прокурорът по делото.

На присъстващите в залата бяха показани ужасяващи фотоси от мястото на закононарушението. На тях се виждаха останките на Сътън.

Като по знамение, дъщерята на Сътън съумява да оцелее при офанзивата.

Уеид е била заварена от своя другар, до момента в който гушка Дженасис до тялото на майка ѝ. Тя също е крещяла на служителите на реда „ това е моето бебе “, до момента в който те я отвеждали в ареста
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР