Жена от Айова, която невярно твърди, че има рак и

...
Жена от Айова, която невярно твърди, че има рак и
Коментари Харесай

Жена от Айова, която направи фалшиви твърдения за рак, че е събрала близо 40 000 долара, избягва затвора: „Не направих това за пари“

Жена от Айова, която погрешно твърди, че има рак и документира своята „ борба “ в обществените медии, ще остане излезе от пандиза, откакто арбитър й даде пробация и условна присъда.

20-годишната Мадисън Русо в никакъв случай не е имала рак на панкреаса, левкемия или израстък с размерите на футболна топка, завит към гръбнака й, както твърди в изявления в TikTok, GoFundMe, Фейсбук и LinkedIn. Но над 400 души й изпратиха дарения. Като част от 10-годишната условна присъда, издадена в петък, тя беше наказана да заплати 39 000 $ реставрация и санкция от 1370 $. Ако остане настрани от проблеми в продължение на три години пробация, ще остане на независимост.

Жената от Бетендорф се призна за отговорна през юни за кражба първа степен. В съда в петък арбитър Джон Телийн отхвърли искане на отбрана, което би заличило присъдата от нейното досие, в случай че тя приключи сполучливо пробацията. Той сподели, че хората, които се занимават с нея в бъдеще, би трябвало да знаят, че тя в миналото е взела участие в " незаконна скица " и че " сериозните закононарушения би трябвало да имат съществени последици. "

KCCI-TV.

Измамата й се разплита, когато полицейското ръководство в Елдридж сподели, че анонимни очевидци с „ медицински опит “ са показали на проверяващия чиновник „ медицински несъответствия “ в наличието на Русо в обществените медии, заяви KCCI. Призовка за медицински досиета откри, че Русо " в никакъв случай не е била диагностицирана с какъвто и да е тип рак или израстък от каквито и да било медицински заведения в Quad Cities или близките градове ", съгласно полицията.

Тя беше задържана през януари.

Прокурорът на окръг Скот Кели Кънингам предложи да не влиза в пандиза, защото Русо не е имал престъпно минало, имал е положителни оценки в колежа, бил е нает и е малко евентуално да извърши наново закононарушение. Това тормози Ронда Майлс, която ръководи фондация за рак на панкреаса в Нешвил, Тенеси, която направи подаяние на Русо и свидетелства на чуването.

„ Беше опустошително да седнал съм там и да виждам прокурора на окръг Скот да се държи като бранител, тъй че беше мъчно ", сподели Майлс. „ И мисля, че в един миг тя ще има доста въпроси, на които да дава отговор от локалните поданици. Защо защитавахте това момиче, когато трябваше да го съдите? “

Русо се извини на съда и нейните жертви и сподели, че й се желае да е потърсила помощ по отношение на фамилията си.

„ Напълно признавам, че това, което направих, беше неверно. И необикновено скърбя “, сподели тя през ридания. „ Ако можех да направя нещо, с цел да си го върна, щях да го направя. Реалността е, че не мога. “

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР