Жена от американския щат Охайо решила да използва за универсална

...
Жена от американския щат Охайо решила да използва за универсална
Коментари Харесай

2-годишно разпрати голите СНИМКИ на майка си на 15 човека

Жена от американския щат Охайо решила да употребява за универсална „ детегледачка “ своя мобилен телефон, без да подозира, че това ще ѝ навлече големи неприятности и по-скоро необикновен позор.

Майката, която има четири деца, останала като изумена с гръм, когато схванала, че 2-годишната ѝ щерка е разпратила нейна гола фотография на част от контактите в телефона ѝ, в това число нейни сътрудници и някогашни другари от университета.

Емили Шмит разрешила на дребната Карсин да си играе с телефона, с цел да изсуши косата си след баня в неделя. Докато стояла гола пред огледалото, дамата въобще не подозирала, че щерка ѝ я снима в тил и още по-малко, че изпраща тези фотоси на нейни случайни хора от контактите ѝ в Snapchat, написа в. Metro.

 2-годишно разпрати голите СНИМКИ на майка си на 15 индивида

30-годишната Емили Шмит схванала за номера, който дъщеричката ѝ несъзнателно спретнала, едвам когато един от сътрудниците ѝ изпратил известие, в което благодари за фотографията.

По-късно станало ясно, че детето е пратило няколкото фотоси на към 15 от познатите на Емили.

„ Почти изгорях от позор. Мисля, че тогава безусловно умрях за минута”, споделила по-късно смутената от случилото се госпожа Шмит.

Тя отбелязва, че в последна сметка гледа на случая с възприятие за комизъм и даже е споделила историята в обществените мрежи.
 2-годишно разпрати голите СНИМКИ на майка си на 15 индивида

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР