Жена от американския щат Флорида б арестувана по обвинение в

...
Жена от американския щат Флорида б арестувана по обвинение в
Коментари Харесай

Палавница милф се отплати на 15-годишен за секс с 300 долара, кола и венерическа болест

Жена от американския щат Флорида б задържана по обвиняване в това, че е платила на 15-годишно момче 300 $ за секс. 38-годишната Ребека Макграу бе задържана в събота и се снабди с пет обвинявания в противозаконна секс активност с малолетен, обявиха от полицията. Според управляващите, Макгрегър е признала за минимум пет секс акта с момчето.



Съобщава се, че секс употребата е била разкрита на полицията от майката на детето, откакто тя разкрила секс известия в неговия телефон. „ В едно от известията се е казвало, че детето би трябвало да потърси доктор, с цел да ревизира дали не се е заразило с венерическа болест”, описа сержант Джо Норкъс от полицията в Порт Сейнт Луис пред WPBF.



Полицията е разкрила, че Макграу, помощник-мениджър във компания за ръководство на парцели, е имала секс връзка с дете, което живее в ръководен от нея комплекс.



Макграу е познавала детето от есента на 2016 година. Тя е правила с него секс „ доста пъти” през 2016 и 2017 година. Заедно те също са пили алкохол и са пушил марихуана.

Детето е разказало, че палавницата му е давала дебитната си карта, с цел да си пазари от магазина, а също му е разрешавала да кара ѝ колата ѝ.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР