Жена обвини американския певец в многократно сексуално насилие над нея

...
Жена обвини американския певец в многократно сексуално насилие над нея
Коментари Харесай

Обвиниха Боб Дилън в изнасилване от 1965 година

Жена упрекна американския артист в неведнъж полово принуждение над нея през 1965 година, когато тя е била на 12 години. Това заяви на 16 август списание Variety базирайки се на правосъдния иск, съобщи организация Фокус.

Според данните, делото е заведено в петък. В него се твърди, че Дилън е давал на жертвата опиати и алкохол и неведнъж я е подлагал на полово принуждение сред април и май 1965 година Освен това се показва, че артистът я е заплашвал. Тогава Боб Дилън е бил на 24 години.
 Universal Music откупи правата върху песните на Боб Дилън за 300 млн. $ Universal Music откупи правата върху песните на Боб Дилън за 300 млн. $
Звукозаписната компания Universal Music Group откупи авторските права върху целия азбучник с песни на Боб Дилън, като договорката надвишава...

Говорителят на Дилън отхвърли обвиняванията. „ Твърдението отпреди 56 години не дава отговор на действителността и ще бъде интензивно опровергано “, цитира списанието неговото изказване.

Боб Дилън е американски паметен музикант, създател на песни, артист, художник, публицист и лауреат на Нобелова премия за литература.

Още от ШОУБИЗНЕС:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР