Жена нападна Tesco, след като качи видео, което изглежда показва

...
Жена нападна Tesco, след като качи видео, което изглежда показва
Коментари Харесай

Купувачът на Tesco ужасен, когато работникът „проверява артикули в количката и се опитва да грабне телефона“

Жена атакува Tesco, откакто качи видео, което наподобява демонстрира по какъв начин служащ се пробва да грабне телефона й от ръката й по време на борба вътре магазин.

Във видеото двама членове на личния състав на супермаркета се приближиха до клиента, до момента в който спираха количката й, когато приключваше с извършването на покупки в Tesco Extra в комерсиалния парк Arena в Ковънтри.

Жената, която се назовава @Annemarieherridge3 в TikTok, показа фрагментите онлайн, откакто разногласието ескалира в магазина. Кадрите демонстрират по какъв начин тя разпитва мъж, който твърди, че е детектив в магазин без униформа. Тя можеше да бъде чута да желае неговата идентификация, до момента в който той беше сниман да претърсва нейната количка.

Майката на едно дете твърди, че е била „ преследвана “ от дамата в магазина, откакто е приключила сканирането си като... отиваш да пазаруваш. Тя сподели, че сметката й е достигнала £101,06, което включва пиле за нейните домашни любимци. В клипа работничката я помоли да спре да записва, преди тя да се опита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР