Жена на около 40 г. пострада тежко, вследствие на ухапване

...
Жена на около 40 г. пострада тежко, вследствие на ухапване
Коментари Харесай

Жена е в шок, след ухапване от питбул. Собственикът го гледал в общите части на блока

Жена на към 40 година пострада тежко, в резултат на захапване от домашно куче, след междусъседска кавга. Елена Кръстева от Асеновград е касиер и заместник-домоуправител в блок на улица " Васил Левски ". На 24.04.19 година дамата правила инспекция, по отношение на контрола и чистотата на общите елементи в жилищната постройка. Заради заключена врата на една от таванските тераси и използването й като персонална от гражданин на блока, зародил скандал.
В свадата участници в началото били Елена Кръстева и Лиляна Даскалова, чийто наследник е " присвоил " помещението, описват очевидци на случилото се. Заместник-домоуправителят била посрещната нападателно от майката момчето, което употребило общата тераса. След осъществяване на къс неприветлив диалог сред двете дами, към тях се включил и самият ползвател - Петко Даскалов. Веднага след него, към Елена Кръстева се втурнало и голямото домашно куче, порода питбул. В този миг четириногото не било водено на мотив, нито имало намордник.
Кучето се нахвърлило към заместник-домоуправителя и я ухапало по лявата подбедрица. Вследствие на мощната болежка и уплахата, дамата припаднала, а съседи, видели протичащото се, позвънили на незабавен телефон 112. Елена е била откарана в МБАЛ-Асеновград, като й е оказана незабавна здравна помощ и е освободена за домашно лекуване. Седмица след случая, поради затруднение на раната от ухапването и утежняване на положението й, по неотложност Елена Кръстева още веднъж е призната в болница, където се е наложила оперативна интервенция. Заради случилото се живеещи в блока предизвикаха подписка, която внасят до община Асеновград и до Районната прокуратура в града. Подаден е и сигнал до Районното полицейско ръководство.
В жалбата си, подкрепена с подписи, хората молят за скорошни съответни ограничения, по отношение на дейностите на Петко Даскалов. Те упорстват за реакция, от страна на способените институции, преди да е настъпил нов случай, който може да бъде и с съдбовен край, обезпокоеното изясняват жителите. Пред Actualno.com към момента шокираната Елена показа болката си от случилото се. Тя описа, че в никакъв случай не се е страхувала от кучета и знае по какъв начин би трябвало да постъпи при положение на нахлуване, само че след случая към този момент отношението й към четириногите е се е трансформирало. Към момента тя се тормози даже да излезе от вкъщи си, само че това е неизбежно, защото се постанова всеки ден да посещава болнично заведение за промяна на превръзка на раната.
Собственикът на кучето е срещнал инцидентно Елена, съвсем незабавно откакто тя е била изписана от болничното заведение, и й се извинил. " Извинението обаче не може да върне времето обратно. Не ме питайте за шока, който изживях. Какъв човек би трябвало да си, с цел да реагираш толкоз нападателно ", сподели през сълзи мощно уплашената асеновградчанка. Елена е заместник-домоуправител в жилищния блок повече от 20 години. Тя изясни, че точно поради " присвояването " на общото помещение и кучето, което се разхожда свободно там, никой от живеещите в постройката не смее да се качи към покривната площадка. Жената посочи, че преди към година същото четириного е ухапало и различен гражданин на блока.
По данни на полицията, потърпевшата няма пострадвания, които биха могли да се квалифицират като междинна или тежка телесна щета, и по случая е формирана предварителна инспекция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР