Жена, на която е казано, че има рак, докато се

...
Жена, на която е казано, че има рак, докато се
Коментари Харесай

`Бях диагностициран с рак след коремна операция - знам как се чувства Кейт Мидълтън`

Жена, на която е казано, че има рак, до момента в който се възвръща от коремна интервенция, споделя, че схваща по какъв начин би трябвало да се усеща Кейт, принцесата на Уелс.

38-годишната Мая Кенеди претърпя коремна интервенция през февруари за премахване на образувание, за което в началото не се смяташе, че е раково, само че за неин потрес последващите проби разкриха, че е по този начин. След сложни и бурни няколко месеца на Мая беше казано, че е без рак.

Мая сподели, че схваща като „ млада, здрава жена “ какъв брой разтърсваща може да бъде новината и съчувства на принцесата Кейт, която разгласи в петък, че тестванията са удостоверили рак след коремната й интервенция през януари. Преди интервенцията Кейт сподели, че лекарите не считат, че положението й е рак.

42-годишната принцеса на Уелс не е прецизирала какъв тип рак има, а дворецът Кенсингтън съобщи, че „ няма да споделят всяка спомагателна персонална здравна информация “, до момента в който Кейт се концентрира върху „ цялостното възобновяване “.

Споделяйки своите положителни пожелания за Кейт, М...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР