Жена, на която е било разрешено да кара луксозния си

...
Жена, на която е било разрешено да кара луксозния си
Коментари Харесай

Богаташка разгневи Китай, карайки луксозната си кола в Забранения град

Жена, на която е било позволено да кара първокласния си мерцедес в Забранения град на Пекин, провокира отвращение в Китай поради привилегиите и арогантността на богатите и властимащите, съобщи ДПА.

Жената показа в приложението Weibo фотоси, на които тя и нейният другар са застанали пред първокласното возило в някогашния императорски град в китайската столица.



"В понеделник е затворено, само че заобикаляме туристите и се забавляваме в музея на двореца ", може да се прочете в нейния пост.

Макар постът ѝ да бе заличен, преди този момент той е бил споделен и коментиран хиляди пъти до през днешния ден.

Администрацията на Забранения град, където колите са неразрешени, съобщи, че е "потресена " и в опрощение даде обещание да не позволява "подобни феномени " в бъдеще.

Защо на дамата е било позволено да влезе в Забранения град, който е част от международното завещание и има 6-вековна история, не бе обяснено, отбелязва ДПА.

"Правилата важат за всички и никой няма привилегията да ги нарушава ", написа формалният в. "Женмин жибао ", имайки поради случая със дамата, която, съгласно известия в медиите, преди е твърдяла, че се е омъжила за наследник на семейство от елита на комунистическата партия.

Инцидентът в националното светилище, на чийто вход е портретът на революционера и създател на актуалната Китайска национална република Мао Цзедун, провокира рецензии към преференциалното отношение, на което се радват новобогаташите и връзкарите, отбелязва Българска телеграфна агенция, цитирайки ДПА.

Китай: Връзките с Русия няма да бъдат наранени от измененията в съветското държавно управление
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР