Жена на име Марихуана Пепси Вандайк е получила наскоро докоторска

...
Жена на име Марихуана Пепси Вандайк е получила наскоро докоторска
Коментари Харесай

Красавица на име Марихуана Пепси вече има докторска степен

Жена на име Марихуана Пепси Вандайк е получила неотдавна докоторска степен от университета Кардинал Стрич в Уисконсин.
И не, тя не харесва нито опиата, нито газираната напитка, написа Huffpost.


Вандайк получава докторска степен през предишния месец, с което увенчава с триумф напъните си през годините, в които пробва да се потвърди, макар своето име.



“Хората му обръщат прекомерно съществено внимание, просто не можех да избягам от него,” споделя Вандайк пред Milwaukee Journal Sentinel.

Темата на нейната дисертация била “Черните имена в белите класни стаи: Поведението на преподавателите и усещанията на студентите,” и е определена в резултат на нейния персонален опит на студент с извънредно име.



Вандайк споделя пред Sentinel, че интервюирала чернокожи студенти в нейния университет Уисконсин-Уайтуотър “относно резултата от техните отличителни имена върху метода, по който преподавателите се отнасяли с тях и върху университетските им достижения.”

Много от тях й разказали по какъв начин преподавателите прекъсвали занятията, с цел да ги разпитват за техните неповторими имена.

Въпреки всичко Вандайк споделя, че не е имала предпочитание да сменя името си и не приема хората да я назовават Мери. Тя приписва на майка си, която също по този начин й дава и името, заслугата за това, че я трансформирала в дамата, която е.

Историята на Вандайк и нейното име получиха сериозна известност в обществените медии. Някои консуматори се зарадваха на това, че университетските й достижения не остават незабелязани, до момента в който други побързаха да предположат какви смешки е чувала през годините поради името си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР