Жена на 78-години за трети път е арестувана по обвинение

...
Жена на 78-години за трети път е арестувана по обвинение
Коментари Харесай

БЕСНИ СТРАШНИ ПЕНСИИ: Баба рецидивист ошушка банка

Жена на 78-години за трети път е задържана по обвиняване за банков грабеж, написа The Guardian. Бони Гуч, въпреки и дребничка на тип и безобидна баба, в действителност е рецидивист, излиза наяве след следващото й задържане в градчето Пелзънт Хил в американския щат Мисури.

Гуч е задържана от локалната полиция малко откакто влезнала в банков клон и подала на един от касиерите следната записка: „ Това е грабеж. Искам 13 хиляди $ в дребни банкноти. Благодаря. Извинявам се, не желаех да ви уплаша “.

Записите от видеонаблюдението демонстрират дребна стара жена, облечена напълно в сиво, с маска и слънчеви очила. Според проверяващите тя подканила шашардисания касиер да не се занимава с преброяване, а просто да й даде парите. След това излязла от банката качила се в колата си и потеглила, а в това време бил подаден сигнал.

Гуч е задържана откакто е минала едвам три километра. В колата й са открити банкноти от банката. И задържането й обаче не минава без куриоз. „ Когато служителите на реда я стопират, те са леко комплицирани. От колата излиза тази нисичка, стара жена. В началото не бяхме сигурни, че сме хванали точния човек “, описа локалният полицейски началник Томи Райт.

По думите му бабата обирджия миришела мощно на алкохол. Освен това се държала доста „ строго “ със чиновниците, които я арестували.

Според Райт арестуваната Гуч има болести. Той дефинира цялата обстановка като „ тъжна “. „ Работим и с други институции, с цел да определим идващите стъпки “, сподели той.

Междувременно съдът дефинира 25 хиляди $ гаранция за свободата на пенсионерката обирджийка, съобщи Profit.bg.

По време на делото се схваща, че през 2020 година тя е задържана по съмнение в банков грабеж. Тогава полицията получава сигнал от съседи на сина на Гуч, който изяснява, че майка му е гневна и е тръгнала нанякъде. Малко по-късно постъпва различен сигнал, към този момент от банков чиновник. Пред служителите на реда той изяснява, че дребна стара жена със зелена шапка влезнала в банката и му подала нещо, което приличало на картичка за рожден ден. Вътре обаче пишело, че би трябвало да й даде 3 хиляди $ в банкноти от 20 и 50 $. Малко по-късно Гуч е задържана без да окаже опозиция. За това нарушение тя е наказана на пробация. Срокът на наказването е изминал в края на 2021 година

Първата й присъда за банков грабеж е от 1977 година Постановена е в Калифорния.

По време на правосъдното съвещание за гаранцията отпреди дни й стана ясно, че старата дама е съдена поради задължения от няколко финансови институции.

Телеграф

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР