Жена на 66-години от Лом е заклала 84-годишната си майка,

...
Жена на 66-години от Лом е заклала 84-годишната си майка,
Коментари Харесай

Невиждана трагедия в Лом! Жена закла майка си и опита да се самоубие заради мизерията

Жена на 66-години от Лом е заклала 84-годишната си майка, а след това е пробвала да се самоубие, оповестиха от полицията в Монтана. Иванка И. е в сериозно положение с тежки прорезни рани по гърдите, в региона на сърцето, и шията. Тя е настанена в реанимацията на локалната болница. Докторите се борят за живота й и към този момент е нормализирана, само че майка й Екатерина Г. е издъхнала на леглото в дома си.
Мъртвата и щерка й са открити потънали в кръв от сестрата на Иванка. Вчера 62-годишната В.И. подала сигнал, че в лятната кухня в дома на майка си намерила сестра си седнала на пода с рани от нож в гърдите и шията, а майка си заклана в леглото.
Трагедията потресе и полицията в крайдунавския град. По първични данни старата жена от няколко месеца била на легло. Бабата се залежала след рухване, при което счупила таза си, описват съседи. За нея се грижела по-голямата й щерка Иванка.
Дните и нощите на баба Екатерина минавали в болки и страдания. Двете дами се гледали с пенсиите си, които едвам стигали за най-необходимото. Скъпи обезболяващи Иванка не можела да си разреши да купува за страдащата си майка. Съседи описват, че дамата безусловно изнемогвала и се била предала от беднотия и тъга и даже споделяла, че е подготвена да направи нещо, с цел да избави себе си и бабата.
По неофициална информация Иванка е оставила писмо. Криминалистите изчакват позволение от лекарите да я разпитат.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР