Жена на 36-годишна възраст от Германия успешно продаде девствеността си

...
Жена на 36-годишна възраст от Германия успешно продаде девствеността си
Коментари Харесай

36-годишна германска стюардеса продаде девствеността си за 250 000 евро

Жена на 36-годишна възраст от Германия сполучливо продаде девствеността си на аукцион против 250 000 евро, написа Daily Mail. Работещата като стюардеса Манди разгласява своята публикация през Cinderella Escorts.

Тя научила за уеб страницата през локален вестник, а клиентът, който ще се прави секс с нея за първи път, е неизвестен предприемач от Мюнхен. " Години наред си споделях, че просто би трябвало да изчакам за верния мъж. Отдадох се на кариерата си и по този начин и не съумях да го срещна. Всяка жена може да загуби девствеността си единствено един път ", споделя още Манди, като добавя, че ще се види с спечелилия в аукциона през идващия месец.

" Колкото по-дълго съумеете да запазите девствеността си, толкоз по-ценна ще е тя “, съобщи още стюардесата. Тя ще употребява парите, с цел да помогне на фамилията си, да започва личен бизнес, само че ще остави и част от тях за щедрост. 

Втората най-висока оферта за девствеността на Манди бе 240 000 евро от юрист, а третата – 200 000 евро от футболист от Мюнхен. Манди споделя, че изгаря от неспокойствие да разбере по кое време за първи път ще прави секс.

Манди споделя, че е разкрила известната ескортна организация в списание. Там пишело, че има девойки, които изкарват милиони от дествеността си и решила да кандидатства. " Не съумях да реализира тези рекордни суми, само че съм удовлетворена ", твърди тя.  

Тя прибавя, че множеството хора не се замислят, че могат да изкарат пари с това и че постоянно биват зарязвани от " първия " си. 

" Както и да е. Няма да разреша на никого да ми споделя какво да върша с тялото си. Аз съм еманципирана жена, която чупи всички табута на обществото ", безапелационна е Манди, обяснявайки по какъв начин се оправя с рецензиите.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР