Жена му уверила писмено съда, че не е удряна, а

...
Жена му уверила писмено съда, че не е удряна, а
Коментари Харесай

Прокурорът Бисер Михайлов се прибра вкъщи след ареста

Жена му уверила документално съда, че не е удряна, а е паднала
Биляна почнала абсурда

Пернишкият прокурор Бисер Михайлов към този момент си е у дома, откакто Софийският градски съд го пусна от ареста. Той беше арестуван по обвиняване за телесна щета на брачната половинка му Биляна в изискванията на домашно принуждение.

При разпитите обаче дамата е декларирала, че тя е почнала абсурда, като е нападнала мъжа си и го е одраскала. След това хвърлила предмет, който счупил масата в хола. Тя показа и писмена декларация пред магистратите, че брачният партньор ѝ е почтен. Сигналът е бил подаден на тел. 112 от 15-годишната им щерка Боряна, която споделила, че майка ѝ лежи в кома, а всичко в близост е в кръв. Тя обаче не е директен очевидец на спора, а чула всичко от банята. Пристигналите служители на реда заварили кухнята разхвърляна, имало съборен стол, само че нямало кръв, а Биляна не била в кома. Според съда няма никакви доказателства, че Михайлов е направил това, за което е упрекнат и по тази причина той беше пуснат без мярка за неотклонение.

В залата беше и брат му Васил, в чийто дом сега живее прокурорският наследник, който също се споделя Васил. Той е под домакински арест поради обвинявания в поредност от побои против свои съграждани.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР