Жена ми Христина е със счупена ръка, но е била

...
Жена ми Христина е със счупена ръка, но е била
Коментари Харесай

Съпруга и любовница се биха заради Здравко от „Биг брадър“! Жена ми е със счупена ръка и е арестувана, хленчи гларуса

Жена ми Христина е със счупена ръка, само че е била задържана, сподели хотелиерът от Приморско



Зрелищен скандал измежду нощ се е разиграл на летовници на крайбрежната алея в Приморско, научи " България Днес ". Основни движещи сили на мелето са били брачната половинка на Здравко Василев, огромния победител в пилотния " Биг брат ", 45-годишната Христина, и гаджето на хотелиера - по-младата словашка гражданка Божена Делева. Красавицата е била женена за българин и от три години върти туристически бизнес в курортното градче. Двете дами не са могли да си поделят Гларуса, както го нарекоха съквартирантите в Къщата на риалитито, и са стигнали до физическа кавга.

" То пък един мъж! ", с тези самоиронични думи стартира коментара си за изданието във връзка женския пердах самият Здравко.

" Имал съм взаимоотношения с тази жена Божана. В един миг желаех всичко да завърши. За страдание тя не беше съгласна с това да бъде изоставена от мен, в случай че аз нищо не съм обещавал ", споделя звездата от " Биг брат ".

Здравко разкри, че някогашната му любовница не можела да се дефинира като " вярна единствено на един мъж ". " По времето, през което сме били дружно, тя си е имала и други връзки ", твърди Гларуса.

 Изисканата Божена твърди, че е била нападната и ругана Изисканата Божена твърди, че е била нападната и ругана

Той е самокритичен, само че никога не е склонен да влезе в устата на пуританите, които са подготвени да раздерат всеки, кръшнал на половинката си. " Щом съм избрал да стартира тази връзка, значи, първо, това си е заслужавало. Второ, изживял съм го по най-хубавия метод ", уверен е Здравко.

Най-оспорваният мъж в Приморско прибавя, че " в случай че е наранил с това околните си, е различен въпрос ". " Но аз просто не можех да си показва, че тази жена е способна да направи подобен цирк. Божена знае, че съм обществена персона и че всеки сходен скандал ще се преекспонира. Наел съм юрист, с цел да се изяснят нещата. Според мен всичко е една режисура ", счита Василев.

Здравко не отхвърля, че сред съперничките за сърцето му в действителност " е имало замяна на реплики ". " Но не може в един миг, когато предявяваш искания, че си атакуван и удрян, и засегнат, да не представиш документ за това. Ние живеем в правова страна въпреки всичко. Не може единствено върху показанията на едно лице, което от години си партнира с полицията, имам поради моята някогашна другарка, тъй като тя от 10 години е употребена в полицията като преводач, да се гради обвиняване. Всичко е навързано като логичен детайл в историята ", сигурен е спечелилият в първия " Биг брат ".

По думите на хотелиера брачната половинка му Христина, с която са женени от цели 22 години, не е имала никакво желание да подвига обществен скандал на неговата държанка. " Жена ми е излязла към един часа на обяд от работа, след това е отишла на разходка с приятелки на крайбрежната алея, те го вършат съвсем всяка вечер. И се засичат с някогашната ми другарка. Разменят си реплики и в три часа през нощта ми се обаждат от полицията за изясняване на обстановката. И прибират жена ми заради подаден сигнал за принуждение ", споделя Здравко, като прецизира, че Христина е била закопчана за малко в ареста на локалното РПУ. " Сутринта обаче избързаха да я пуснат ", прибавя той.

" Жена ми е със счупена ръка, още носи гипс. Как ще е в положение да нападне някого? С една здрава ръка да нападнеш здрав човек, а на този здрав човек да му няма нищо ", разяснява мелето Гларуса.

ОДМВР - Бургас, удостоверяват за абсурда сред двете дами. Преписката е формирана по 2 члена от Наказателен кодекс - по член 216, алинея 1 - за заличаване и разваляне на непозната вещ; и по член 131, алинея 1, т. 12 - за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди. Разследването е против Христина Василева. Сигналът за случилото се е подаден в 3 часа след среднощ на 13 август в районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи - Приморско. Божена разказва в сигнала, че час по-рано седяла на скамейка на градската крайбрежна алея, когато към нея се доближила позната жена. Тя засяга брачната половинка на бившето й гадже, която я хванала за косата и почнала да я ругае.

Метресата на Василев се пробвала да се обади на тел. 112, само че съперницата й сграбчила мобилния й телефон и го хвърлила в морето, изхвърлила и електронната й цигара. Половинката на Гларуса отхвърля да е направила такива дейности.

Междувременно отхвърлената любовница на Василев написа в обществените мрежи: " Нека хвърли камък този, който е непогрешим! Който ме съди, без да ме познава, не ме интересува, само че имайте малко човечност в себе си и си представете какво бихте сторили в този случай, в случай че сте на мое място ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР