Жена ми е след операция, имам дъщеря на 2 дни,

...
Жена ми е след операция, имам дъщеря на 2 дни,
Коментари Харесай

Драма в съда с ъндърграунд герой, жалва се, че...

Жена ми е след интервенция, имам щерка на 2 дни, желая да им оказвам помощ, какъв човек би трябвало да съм, че да се укрия. Това съобщи пред Бургаския областен съд 31-годишният помориец Иво Йовов, който бе хванат по време на договорка с опиати в бургаския жк. „ Меден рудник”, предава "Флагман.бг ".

За шест години, откогато съм оправдан, не съм направил нищо, в районно не съм стъпвал, с изключение на за персонална карта ”, сподели още в своя отбрана Йовов. В правосъдната зала стана ясно, че Йовов е съдействал на проверяващите като самичък е декларирал, че в автомобила си държи кокаин, а при по-късно претършуване на дома му в Поморие, посочил на униформените къде е скрил останалите опиати и движимости, пригодени за подготвяне на наркостока.

Адвокатът му отбрани тезата, че все още дамата, с която живее на фамилни начела, е безработна, защото имат и 2-годишно дете, за което се грижи тя. Единствените средства в семейството идвали от работата като таксиметров водач на Йовов.

От държавното обвиняване показаха, че помориецът се е държал нападателно по време на ареста и даже е оказал опозиция. По думите на Йовов обаче обстановката го изнервила, защото той съдействал на униформените, а те го оставили 4 часа с дребното дете на улицата.

БЛИЦ напомня, че в колата на помориецът бяха открити 12 пликчета с кокаин, минути преди да извърши договорка и да ги продаде. В дома му в Поморие пък униформените са разкрили още 55 гр кокаин, 2 везни, 4 разфасовани пликчета с бял прахуляк, както и 16 хиляди лева в кашон.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР