Жена, която закупи парцел земя в Хавай, беше изумена, когато

...
Жена, която закупи парцел земя в Хавай, беше изумена, когато
Коментари Харесай

Жена купува земя в рая, само за да открие, че някой вече е построил свой собствен дом за 400 000 паунда на грешен парцел

Жена, която закупи имот земя в Хавай, беше изумена, когато разбра, че има къща за 500 000 $ (400 000 паунда) към този момент е издигнат върху парцела по простъпка.

Annaleine 'Anne' Reynolds закупи имот земя от един акър в Hawaiian Paradise Park, поделение в региона Puna на Големия остров, през 2018 година на областен данъчен търг за към $22 500 (£18 500). Тя вярваше, че е намерила идеалното, умерено парче земя, където да побере своите медитативни лечебни убежища за дами.

„ Има свещеност в него и този, който избрах да купя, имаше всички нужни качества “, изясни тя. Ан чакаше в Калифорния през цялата пандемия, надявайки се на идеалната опция да употребява новата си земя. Но през това време парцелът, който тя закупи, беше опустошен с булдозер и върху парцела беше издигната къща, без тя да знае.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ:

Всъщност Ан нямаше визия за объркването, до момента в който предходната година не получи позвъняване от брокер на недвижими парцели, който разбра за грешката. Ан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР