Жена, която твърди, че е била във връзка с известния

...
Жена, която твърди, че е била във връзка с известния
Коментари Харесай

Българската любовница на известен британски режисьор, нахлу в дома му и преби вдовицата му

 Жена, която твърди, че е била по отношение на известния английски кино режисьор Майкъл Уинър, се яви в съда, упрекната в нахлуване и плячкосване на вдовицата му с над 150 000 паунда бижута, произведения на изкуството и пари, написа Метро,цитиран от Блиц. 

48-годишната персонална треньорка Гергана Георгиева (изписано е Gurgana Geuorgoieva) е упрекната в маскиране, в това число с перука, по време на нападението с щурм на жилището на Джералдин Уинър на 9 октомври. Вдовицата била бита с железен дирек, удряна с чайник и вързана по време на обира. След закононарушението полицията предложи премия от 10 000 паунда за информация, акцентирайки, че откраднатите продукти включват диамантена висулка с форма на сърце, пари в брой, в това число евро, и картина на базиликата " Свети Марк “ във Венеция от художника Франц Ричард Унтербергер.

Съдът на Уестминстърския магистрати изслуша в събота, че всички откраднати предмети, с изключение на един, към този момент са възобновени. Българо-британската Георгиева, която твърди, че е била във взаимоотношения с господин Уинър сред 1999 и 2002 година, е задържана в четвъртък и е упрекната в петък, оповестява Скотланд Ярд.

Според обвиняването Георгиева, която живее в апартамент в Ръсел роуд, Холанд Парк, западен Лондон, е откраднала скъпи движимости на обща стойност 150 000 паунда. Тя не е участвала на късото чуване, по време на което прокурорът Манджит Махал очерта делото против нея. Окръжният арбитър Маргот Колман я задържа в ареста и й сподели, че тя ще се яви на 5 юли в съда. Майкъл Уинър, който направи повече от 30 кино лентата, в това число и сериала блокбъстър Death Wish, умря на 77 години в дома си в Кенсингтън през януари 2013 година, откакто дълго страда от чернодробно заболяване.

След гибелта на Уинър, брачната половинка му, някогашна танцьорка, с която се е оженил през 2011 година, споделя в изказване: " Майкъл беше прелестен човек, ослепителен, занимателен и великодушен. От живота ми излезе светлина. " По време на кариерата си режисьорът преоткрива себе си като критик на заведения за хранене, а появяването му в реклама за автомобилна застраховка направи извънредно известна фразата: " Успокой се скъпа, това е реклама “.

Той също по този начин основава и финансира полицейския мемориален концерн след убийството на депутатката Ивот Флечър пред либийското посолство в Лондон през 1984 година.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР