Жена, която сменя прическата си, се кани да промени живота

...
Жена, която сменя прическата си, се кани да промени живота
Коментари Харесай

Никол в прегръдката на непознат мъж

Жена, която сменя прическата си, се кани да промени живота си. Тези думи са изречели от нецабравимата, неповторима и изключителна Коко Шанел. Жената, която съумя да наложи панталона в дамската мода, сътвори безконечния мирис Chanel №5 и остави името си като знак на класа и жанр в света на модата вечно.

Но дали това важи за Никол Шерцингер? 39-годишната другарска на най-хубавия български тенисист Григор Димитров се реши на фрапантна смяна и съкрати косата си до раменете. Години наред американската певица поддържаше дълга, лъскава грива, а епизодичните й появи с къса коса бяха постигани благодарение на перука. Сега обаче новата прическа на Никол не е камуфлаж.

“Наистина го направих”, написа Шерцингер в “Инстаграм”, а вълната от позитивни мнения са гаранция, че постъпката й е била вярна.

Short hair, don’t care! But really i do lol

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Nov 12, 2017 at 3:34pm PST

Ако обаче Коко Шанел е права, тогава каква смяна желае да направи Никол? Наскоро тя показа, че се усеща самотна и нещастна, макар че има връзка с огромния плейбой на мъжкия тенис Григор Димитров. 26-годишният хасковлия разтуптява хиляди женски сърца, само че от две години публично се води гадже на екзотичната хубавица.

Двамата обаче рядко намират време един за различен поради натоварените си графици откъм професионални задължения и все по-често се шушука, че връзките им са се изчерпали. В момента Григор и Никол са в Лондон - той поради дебютното си присъединяване във Финалите на АТР, а тя поради ролята си на арбитър в X Factor. До този миг обаче няма никакво доказателство, че двамата са се срещнали. Нито една фотография или обява в локалната преса…

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzy) on Nov 13, 2017 at 4:22pm PST

И до момента в който Григор тренира старателно, то Никол не излиза от нощните заведения. Всяка вечер тя е по всемирски събития или посещава разнообразни клубове. Последната й поява бе на празненството на MTV след Европейските музикални награди, на което бе видяна да беседва с незнаен мъж.



Този път Шерцингер бе много обрана в облеклото си и за всеобща изненада не бе подчертала върху обилния си бюст. Провокативните изрязани рокли с дълбоки деколтета бяха отстъпили място на дънков тоалет и бяло бюстие, които брюнетката бе съчетала с червени сандали на висок ток.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР