Жена, която познава изчезналия Александър, с версия за местонахождението му.

...
Жена, която познава изчезналия Александър, с версия за местонахождението му.
Коментари Харесай

Специалист: Възможно е детето да е стигнало до друго място с транспорт

Жена, която познава изчезналия Александър, с версия за местонахождението му. Диляна Лулчева, която има център за работа с деца със специфични обучителни потребности, допуска, че детето може да е стигнало до друго място с превоз.

" Алекс не е в положение да върви или тича целеустремено по дълъг път в права линия, най-малкото той няма ясна цел. По-скоро даже и да навърта сериозен километраж, ще е в един по-ограничен периметър ", написа тя. Мнението й е споделено в групата " Да открием Сашко ", в която доброволци разменят информация. Това отвърна друга обява, в която се изрази мнение, че физическото положение на детето разрешава да напредне значинелно при предпочитание.

Тя твърди, че  детето, което е с сериозна форма на аутизъм, може дат тича в една посока и да се връща. " Според мен следва да се претъсва необятен периметър към загубването неведнъж. Имаше представено мнение на сегашен терапевт работещ с него, че може да клекне или приседне до дърво, когато се измори. "

Вижте цялата обява на Дияна Лулчева:

Здравейте, в случай че администратор реши, че инфото с нещо способства, дано пусне поста! Включвам се като човек, който познава детето и е работил с него до предходната година. Виждам редица мнения и търсения доста отвън Перник. Възможно е детето да е стигнало до друго място по-скоро с превоз.

Един господин беше писал, че дневно могат да се покрият повече от 40 километра с вървене. Алекс не е в положение да върви или тича целеустремено по дълъг път в права линия, най-малкото той няма ясна цел. По-скоро даже и да навърта сериозен километраж, ще е в един по-ограничен периметър.

Ще тича в една посока и ще се връща. Според мен следва да се претъсва необятен периметър към загубването неведнъж. Имаше представено мнение на сегашен терапевт работещ с него, че може да клекне или приседне до дърво, когато се измори.

Няма по какъв начин да се включа на терен, тъй като щерка ми е болна сега. Но несъмнено е добре да се концентрира човешки запас в радиус към загубването, тъй като детето би се лутало напред обратно.

Доброволци и служители на реда второ денонощие търсят 12-годишния Александър, който изчезна в региона на Профилакториума в Перник. 

Момчето е с тежка форма на аутизъм и изчезна от погледа на татко си в петък следобяд. В избавителната акция  са включени дронове, кучета и хеликоптер на „ Гранична полиция ”. Лелята на Александър описа, че и различен път се е случвало племенникът й да изчезне, само че за малко. 

През миналия ден имаше десетки сигнали, че детето е било видяно на разнообразни места в и към града, само че нито един от тях не се оказа правилен.

Семейството на 12-годишния Александър прикани в случай че някой види детето, да не го приканва с крясъци да се приближи, с цел да не се уплаши то, а незабавно да алармира на незабавния телефон 112. 

 

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР