Жена, която намушка баща си, след като откри детски порно

...
Жена, която намушка баща си, след като откри детски порно
Коментари Харесай

12 години по-късно! Дъщеря призна, че убила баща си, след като намерила детско порно у дома

Жена, която намушка татко си, откакто откри детски порно в дома им в Стокпорт, Манчестър, бе наказана на девет години затвор. Барбара Коумбс е направила жестокото ликвидиране през 2006 година, след което е увила тялото на жертвата си в килим и го е погребала в градината. Никой не допусна за случилото се цели 12 години, оповестява Mirror.

 Фото © SWNS
63-годишната жена се занимавала с градината, след което решила да си почине. Тя влезнала в къщата, където живеела с татко си, и разкрила на масата кутия с детски еротични фотоси. Тогава разярената щерка отишла при 87-годишния Кенет Коумбс и го блъснала с лопата по главата, а когато той се обърнал към нея, тя му нанесла втори удар.

 Фото © SWNS

Барбара гледала по какъв начин татко й, участник във Втората международна война, постепенно кървял. Жената го погребала в градината чак на идващия ден. По-късно тя признава, че Кенет я подлагал на физическо и психическо принуждение още от детството й.

 Фото © SWNS
Барбара съумяла да скрие убийството на татко си, да дава отговор на писма от негово име и да получава пенсия, която възлиза на 189 хиляди лири за цялото това време, дружно с обезщетение за настойника. Брат си и щерка си тя излъгала, че Кенет е починал от сърдечен удар и бил кремиран. Барбара обаче знаела, че рано или късно ще се появи истината и решила да каже на полицията всичко.

Жената признава, че е умъртвила татко си с омерзение, в припадък на суматоха и не знаела какво да прави.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР