Жена, която намушка баща си, след като откри детски порно в

Жена, която намушка баща си, след като откри детски порно в ...

12 години по-късно! Дъщеря призна, че убила баща си, след като намерила детско порно у дома.Жена, която намушка баща си, след като откри детски порно в дома им в Стокпорт, Манчестър, бе осъдена на девет години затвор. Барбара Коумбс е извършила жестокото убийство през 2006 г., след което е увила тялото на жертвата си в килим и го е погребала в градината. Никой не предположи за случилото се цели 12 години, съобщава Mirror.
 
Фото © SWNS
63-годишната жена се занимавала с градината, след което решила да си почине. Тя влязла в къщата, където живеела с баща си, и открила на масата кутия с детски еротични снимки. Тогава разярената дъщеря отишла при 87-годишния Кенет Коумбс и го ударила с лопата по главата, а когато той се обърнал към нея, тя му нанесла втори удар.
 
Фото © SWNS
 
Барбара гледала как баща й, участник във Втората световна война, бавно кървял. Жената го погребала в градината чак на следващия ден. По-късно тя признава, че Кенет я подлагал на физическо и психическо насилие още от детството й.
 
Фото © SWNS
Барбара успяла да скрие убийството на баща си, да отговаря на писма от негово име и да получава пенсия, която възлиза на 189 хиляди лири за цялото това време, заедно с обезщетение за настойника. Брат си и дъщеря си тя излъгала, че Кенет е умрял от сърдечен удар и бил кремиран. Барбара обаче знаела, че рано или късно ще се появи истината и решила да каже на полицията всичко.

Жената признава, че е убила баща си с отвращение, в пристъп на паника и не знаела какво да прави.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg