Жена, която мастурбира, или двойка, която се е отдала на

...
Жена, която мастурбира, или двойка, която се е отдала на
Коментари Харесай

Скулптури с експлицитно сексуално съдържание породиха полемика в Испания

Жена, която мастурбира, или двойка, която се е отдала на содомия - статуи с такова експлицитно полово наличие породиха дискусия в Испания. Те са изложени на крайбрежен бул. във Валенсия, съобщи Франс прес.

Творбите са дело на локален актьор. Това е 74-годишният Антони Миро. Той е създател на редица " голи " творби на изкуството и в този момент отхвърля рецензиите към новите си произведения с аргумента, че гръцките антични вази са били украсявани с сходни еротични и полови подиуми. Според него доста хора намират творбите му за естествени и те вместо да шокират децата, по-скоро пречат на техните " назадничави родители ".

Es tracta l'exposició impulsada per Presidència de la @generalitat i la @GVAculturesport amb la qual se'n va a inaugurar "La base ", el nou espai creatiu i cultural en la qual era la seu de l'equip suís de la Copa de l'Amèrica de vela.https://t.co/GmRXoBBKCk
— Antoni Miró (@antonimiro) 17 септември 2018 година

Според консервативната асоциация Семеен конгрес обаче творбите на Антони Миро са изложени тук-там, на които минават доста фамилии с деца и проявлението там на подиуми на мастурбация или на фелацио, при които се виждат и интимни елементи, не е възможно. Според асоциацията излагането на скулптурите може да е в нарушаване на закона за отбрана на малолетните, защото без авансово предизвестие те се сблъскват със подиуми, които са несъответствуващи за тяхната възраст.

A mí me encantan las esculturas de corten de ⁦@antonimiro⁩ en ⁦@lamarinadevlc⁩!!

Творбите на Антони Миро са част от негова бъдеща експозиция, която ще бъде показана в новия културен център Марина във Валенсия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР