Жена, която беше обвинена в убийството на мъж и бутането

...
Жена, която беше обвинена в убийството на мъж и бутането
Коментари Харесай

Жена, „вдъхновена от Netflix doc Don`t F**k With Cats, имаше фетиш за удушаване“

Жена, която беше упрекната в убийството на мъж и бутането на тялото му в езеро, беше „ увлечена “ от насилието посредством „ смущаващи “ изображения, открити в телефона й, съдът изслуша през днешния ден.

Скарлет Блейк отхвърля да е умъртвила Хорхе Карено. Тя е упрекната, че го е удушила в Оксфорд в ранните часове на 25 юли 2021 година Оксфордският кралски съд по-рано разбра по какъв начин три месеца преди убийството Блейк се е снимала по какъв начин прави дисекция на котка, отстранява очите и кожата й и я слага в блендер.

Журито също по този начин чу музиката, свиреща в 20-минутното видео, беше True Faith от New Order, ария, която също беше включена в документалния филм от 2019 година „ Don't F**K with Cats: Hunting “ интернет палач “ за убития Лука Магнота. Съдът чу по какъв начин поредност от смущаващи изображения са открити в телефона на обвинения, в това число нож, револвер, въже и лента, надпис „ първа среща с мен “.

Има и изображение, показано на двор на легло с думите „ нарани ми хранопровода “, изписани с червени листенца. От телефона й б...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР