Жена каза, че се е почувствала предадена от феминизма“, след

...
Жена каза, че се е почувствала предадена от феминизма“, след
Коментари Харесай

Жена на около 30 години плаче, описвайки, че най-накрая иска деца, след като се закле да се омъжи: `Предадена от феминизма`

Жена сподели, че се е почувствала „ предадена от феминизма “, откакто е решила, че желае да се откри, да има семейство и брачен партньор, когато наближи 39-ия си рожден ден. В един миг по време на изявлението с Fox News Digital тя се разплака, описвайки по какъв начин се опасява, че ще се окаже сама и без деца.

Мелиса Перслинг неотдавна написа есе за Business Insider, озаглавено „ Аз съм на 38 години и съм необвързана и неотдавна разбрах, че желая дете. Ужасена съм, че съм пропуснала опцията си. " Тя сподели, че откакто това стана вирусно през ноември, омразата стартира да се излива от мъжете, които й споделяха, че е живяла себелюбив живот. Пърслинг има доста по-различен роман за своята история.

Когато Пърслинг е на 22, тя се омъжва за обичаен мъж и се реалокира в селска общественост в Кьор д'Ален, Айдахо, където израства.

„ Той искаше елементарен живот с деца и домашно приготвени ястия “, сподели тя. Въпреки това Пърслинг – макар че идва от набожен христ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР