Жена живее с игла в мозъка 80 години, съобщи Giant

...
Жена живее с игла в мозъка 80 години, съобщи Giant
Коментари Харесай

Жена живее с игла в мозъка 80 години

Жена живее с игла в мозъка 80 години, заяви Giant Freakin Robot.

В шокиращо разобличаване от съветския Далечен изток лекарите разкрили, че стара жена е живяла с игла, забита в мозъка ѝ. Още по-шокиращо е, че иглата е забита при несполучлив опит на родителите на дамата да я убият, когато е била бебе.

Откритието е направено по време на рутинно компютърно томографско проучване.

Жена живее с игла в мозъка 80 години

Трагедията е обвързвана със злокобна процедура по време на глада, породен от нахлуването на Германия в някогашния Съюз на съветските социалистически републики. Тогава постоянно родители са убивали новородени посредством игла в мозъка, защото е било по-трудно закононарушението да бъде намерено посмъртно.

Престъплението е осъществено в отдалечения район Сахалин. Според лекарите клетницата е била жертва на опит за детеубийство от личните ѝ родители по време на Втората международна война. Тя предизвиква голям дефицит на храна в Сахалин и в целия някогашен Съюз на съветските социалистически републики.

С дължина към три сантиметра непознатото тяло е заобиколило левия темен дял на дамата. Напук на всичко, пробождането не е довело до планувания съдбовен излаз и бебето е оживяло. Изненадващо е също, че дамата в никакъв случай не е страдала от главоболие, породено от пострадването. А също в никакъв случай не е била в действителна заплаха.

Големият апетит в Съюз на съветските социалистически републики

По време на войната гладът изтезава огромна част от територията на някогашния Съветски съюз. Това кара фамилиите да подхващат трагични и ужасни ограничения. Експертите считат, че иглата е била забита в мозъка на дамата малко след раждането. Това е постоянно срещан способ за прикриване на следи от сходно закононарушение. Германската войска тогава окупира съществени центрове за селскостопанско произвеждане, което понижава производството на храни в Съюз на съветските социалистически републики. В резултат на масираните обсади на немските сили, като обсадата на Ленинград, умират близо един милион души. Смята се, че всеки трети руски жител е изгубил живота си по време на войната.
Много дами са призовани и в Червената войска, което води до понижаване на работната мощ в селското стопанство. Освен това доста аграрни центрове са превърнати в групови, държавни стопанства преди войната. Това води до неефективност в производството на храни. Войната води и до доста разрушение на инфраструктурата, като железопътни линии, пътища и хранилища. Това нарушава разпределението на храните. Съветската страна реквизира храна и други жизненоважни запаси от личното си население, с цел да подкрепи военните старания. Заради това локалните хора нямат задоволително храна.

Колкото и стряскащо да е злокобното изобретение, то акцентира и невероятната устойчивост на човешкия организъм. То е и тъмно увещание за един от най-черните интервали в историята на човечеството.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР