Жена, жертва на насилие, намира сили да избягат след разговор

...
Жена, жертва на насилие, намира сили да избягат след разговор
Коментари Харесай

Мегз помогнала на малтретирана жена да започне живота си на чисто

 Жена, жертва на принуждение, намира сили да избягат след диалог с Мегз. Тя съумява освен да счупи оковите на насилника, само че и да откри нов мъж, с който се сгодява неотдавна. За да изрази благодарността за помощта, неотдавна момичето написа на Мегз в обществените мрежи.

" Меги, държа да ти кажа, че през днешния ден чествам моя годеж, само че с различен мъж,  след като се отървах от оня неприятен кръвопиец. Ти ми беше огромна мощ и опора, за което ти благодаря. Вече съм щастлива и спокойна. Надявам се един ден да имаш време и да се забележим. Вече съм друга. Тази, която не си виждала. Благодаря ти за всичко “, разкрива дамата.

Каканашева показа написаното и описа за трагичната орис на анонимната жена. Тя е жертва на домашно принуждение в продължение на 15 години. Тормозена и заплашване през целия си взаимен живот с незнаен предприемач от дребен град.

Заради ситуацията му тя не съумява да се отърве от пъкъла, в който живее до момента в който не се появява Мегз. Каканашева я кани да взе участие в онлайн предаването си, с цел да показа, въпреки и без да демонстрира лицето си, през какво е минала.

Година и половина по-късно се оказва че, тя съумява да даде старт на новия си живот, писа .
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР