Жена и съпруга й обвиниха охраната на Слави Трифонов, че

...
Жена и съпруга й обвиниха охраната на Слави Трифонов, че
Коментари Харесай

Екшън с охраната на Слави, цяло семейство уплашено

Жена и брачна половинка й упрекнаха защитата на Слави Трифонов, че е отправяла към тях закани. Скандалът се развихри, откакто Хубавена Ненкова писа на страницата на шоумена. Там тя описа, че до момента в който се е прибирала към къщи, три коли от екипа на Слави са я засекли, едната е предходна и е " забърсала " огледалото.

Спускахме се към паркинга на кв. " Изток ", когато излезе първо една кола, беше Ауди. Знам, че това са колите на Слави Трифонов, тъй като пребивавам в този регион и ги виждам постоянно. Минавайки около нашата кола, одра огледалото, очука го. Хубавена слезе да види какво става. През това време мина още една кола и от третата слезе телохранителят на Слави.

Извика по адрес на жена ми нецензурни думи, заплаши я, сподели й: Разкарай се оттука, кифло, на следващия ден ще си гледаш огледалото! " Имаме деца и предпочетохме да не се разправяме, с цел да не ни създадат нещо ", признава брачният партньор на Хубавена Ненкова.

Щетите по колата те поели сами, само че нямали желание да завеждат дело против Слави, просто били разочаровани от постъпката на телохранителите. От екипа на Слави Трифонов отхвърлиха да е имало подобен случай, само че фамилията е несъмнено, че прекарването е било доста неприятно и, че това са били точно телохранители на шоумена.

Прочети повече в Blitz.bg: https://blitz.bg/obshtestvo/besen-ekshn-s-okhranata-na-slavi-zhena-se-oplaka-che_news714672.html

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР