Жена говори за своето пътуване с влак от ада“, след

...
Жена говори за своето пътуване с влак от ада“, след
Коментари Харесай

Женски `филм на ужасите` 4-часово пътуване с влак, тъй като отоплението се счупи и вратите не се отваряха

Жена приказва за своето „ пътешестване с трен от пъкъла “, откакто претърпя голям четиричасов обход, цялостен с блокиране коловози и без отопление - преди да бъде оставена на случайна гара.

Ейнджъл Адли беше на нещо, което трябваше да е рутинно пътешестване до Ричмънд на Темза през Лондон Виктория в петък, когато влакът й беше спрян от паднало дърво. Пътуването на татуиста беше в допълнение унищожено, откакто скоростите на влака се счупиха, светлините се изключиха и отоплението спря да работи - по-късно вратите не разрешиха на пасажерите да слязат на " избавителен трен ".

Ангел споделя в последна сметка те бяха преместени на втори трен, който ги остави на „ инцидентна “ платформа, преди тя най-сетне да стигне до местоназначението си с няколко часа забавяне. След като показа клип от нейния призрачен сън от пътешестване онлайн, един коментатор го оприличи на „ филм на ужасите “.

Началото на нейното видео демонстрира гледката от прозореца на Ейнджъл във вагона на влака, до момента в който текстът на екрана...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР