Жена е загиналата при взрива и пожара, избухнали рано тази

...
Жена е загиналата при взрива и пожара, избухнали рано тази
Коментари Харесай

Стабилно е състоянието на трите деца, пострадали при взрива във Варна

Жена е починалата при гърмежа и пожара , избухнали рано тази заран във варненския кв. " Владислав Варненчик ", бл. 302, заяви наблюдаващия прокурор Красимир Конов, представен от БНР.

В устойчиво положение са трите деца, обгазени при тазсутрешния гърмеж и пожар във варненския кв. " Владислав Варненчик ". Няма заплаха за живота им, те са в цялостно схващане, оповестиха от варненската болница УМБАЛ " Св. Марина ". Децата са момиче на 4 години и две момчета на 12 и на 17 години .
 Взрив в блок във Варна - един умрял и 7 души в болница Обновена
Взрив в блок във Варна - един умрял и 7 души в болница

Изяснява се повода за случая

Те ще е бъдат под наблюдаване за 48 часа. Те са признати в Спешното поделение малко преди 6 часа тази заран. Жената, която е придружавала децата, също е прегледана в незабавния център в УМБАЛ " Св. Марина " - Варна и е в положително общо положение.

Общо 18 души са изведени от блока и са прегледани от медици. От тях 7 са в болница - 4 дами и 3 деца.

По-рано бе обявено, че пожарникарите и спасители са евакуирали 3 възрастни и 3 деца, живущи в прилежащи жилища. Те са настанени в болнично заведение, защото са вдишали пушек. Изяснява се положението им.

Изяснява се и положението на жена, която живее в апартамент, долепен на жилището, което е потърпевшо.

Мъжът, притежател на жилището, се търси. По информация на Министерство на вътрешните работи там е живеел някогашен служител на реда, роден през 1953 година Собственикът на жилището до неотдавна е живял на фамилни начала с жена, с която обаче са се разделили. По думите на съседите той е бил необщителен и чудноват. Съседка съобщи пред Нова телевизия, че го е чувала по телефона да заплашва с възмездие дамата , с която е живял.

На журналистически въпрос - " Хората са безапелационни, че е имало два гърмежа ", от полицията дадоха отговор, че знаят единствено за един гърмеж и последвал пожар.

Имаме подготвеност за настаняване на фамилиите, които имат потребност , наблюдаваме и хората, които сега са в болница, увери кметът на Варна Иван Портних.

Изяснява се повода за случая.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР