Жена е с перфорация на червата е в тежко състояние,

...
Жена е с перфорация на червата е в тежко състояние,
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Вместо с коронавирус жена от Враца се оказа с перфорирани черва

Жена е с перфорация на червата е в тежко положение, след лекуване по телефона от персоналния й доктор, оповестява BulNews.

Преди към 10 дни 52-годишната пациентка позвънила на джипито си и му обяснила, че има болки в корема и висока температура.

Той се усъмнил, че е инфектирана с ковид, не я извикал за обзор и я оставил на домашно лекуване, като допълнил, че вирусът можел да има признак болки в корема.

Състоянието на болната обаче траяло да се утежнява в идващите дни и тя била ориентирана за банкет не към регионалната болница, а към частна болница във Враца с бъбречна рецесия и подозрения за COVID-19.

Тя била призната в частното лечебно заведение, където й били направени обичайните проучвания.

След това дамата станала, с цел да отиде до тоалетна и припаднала. Медиците я интубирали и превели в Спешното поделение на МБАЛ “Христо Ботев” във Враца с диагноза ковид.

Направили й рентген, който бил непълен за слагане на точната диагноза, след което й бил изработен и скенер. Така екипът на отделението по образна диагностика два пъти обличал защитни екипи.

След образната диагностика и извършените прегледи се оказало, че тънките вътрешности на болната били перфорирани на цели четири места.

Това наложило незабавна интервенция на дамата, откакто 10 дни тя била лекувана по телефона от ковид.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР