Жена е получила краткотрайна загуба на паметта след катастрофа, научи

...
Жена е получила краткотрайна загуба на паметта след катастрофа, научи
Коментари Харесай

Кошмарен инцидент! Жена получи амнезия след катастрофа

Жена е получила краткотрайна загуба на паметта след злополука, научи BulNews.bg.
Кошмарният случай е станал през вчерашния ден във Видинско. 67-годишна жена карала велосипед дружно с внучето си към село Раковица. На към 350 метра преди табелата за влизане в обитаемото място обаче станало произшествие с товарен автомобил. Към мястото неотложно са ориентирани служители на реда и медици.
Пристигналите на мястото екипи видели потърпевшата жена да седи край пътя. Тя била в схващане, само че нямала никакъв спомен за случая и не съумяла да каже на униформените какво е станало.
След разпити на очевидци ченгетата съумели да сглобят пъзела. Оказало се, че дамата карала велосипеда след внучето си, което също било на колело. Изневиделица обаче детето спряло внезапно на пътя. За да избегне удар в него, дамата свила да го заобиколи. За неволя в този миг ги изпреварвал товарен автомобил „ Рено Мидлум” и тя се блъснала в предната му дясна врата. От удара бабата паднала на пътното платно и блъснала главата си. Тя е откарана във видинската болница, където е настанена за лекуване.
Камионът е каран от 56-годишен гражданин на Белоградчик. Той е тестван с дрегер, като тестът не е отчела съществуване на алкохол. Мъжът е арестуван с полицейска мярка за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР