Жена е обвинила Конър Макгрегър в сексуално посегателство. Това съобщи

...
Жена е обвинила Конър Макгрегър в сексуално посегателство. Това съобщи
Коментари Харесай

Жена обвини Конър Макгрегър в изнасилване

Жена е обвинила Конър Макгрегър в полово посягане. Това заяви американската медия TMZ.

Според публично писмо, подадено от основания в Южна Флорида юрист Ариел Мичъл към TMZ и Конър Макгрегър, ирландецът е упрекнат в обезчестяване на жена в мъжката тоалетна на Кейси Център Арена в Маями след края на четвъртия дуел от финалите на NBA в петък, 09.0.

TMZ добавя, че съгласно писмото дамата е била разграничена от приятелките си и принудена да се причисли към компанията на някогашния първенец на UFC и неговия телохранител в мъжката тоалетна. Жената е желала да употребява тоалетната, с цел да уринира, само че по-късно Макгрегър е употребявал мощ, с цел да накара дамата да взе участие в орален и анален полов акт с него. В писмото на юрист Мичъл се разяснява, че дамата въпреки всичко е съумяла да удари Конър няколко пъти и да избяга.

Дамата е съобщила на локалните управляващи за закононарушението, само че не желае да повдига обвинявания, а да потърси отплата от Макгрегър. TMZ оповестяват също, че полицията на Маями организира следствие по случая към този момент трети ден. UFC също разгласява информация в уеб страницата си, че организират свое следствие.

Представители на екипа на Макгрегър обявиха пред TMZ, че обвиняванията са подправени. Това е пето сходно обвиняване към Конър в границите на четири години. Към момента той не бил намиран за отговорен по нито едно от тях.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР