Жена е била изблъскана и обиждана от шофьор на такси

...
Жена е била изблъскана и обиждана от шофьор на такси
Коментари Харесай

Шофьор на такси блъска клиентка: Не те ли е срам, бе, боклук?!

Жена е била изблъскана и обиждана от водач на такси в Пловдив. След курс към 2 км, мъжът изискал 3,20, само че откакто клиентката му ги заплатила с точни пари, той почнал да се държи вулгарно, заяви " Трафикнюз ".

" Не те ли е позор, бе, отпадък подобен? Заради такива като тебе е такова ситуацията в страната ", крещял мъжът, ядосан, че не е получил бакшиш. Жената пък поискала касов бон, а това вбесило лидера, който излязъл от колата и бутнал дамата, до момента в който тя слизала.

Това става на метри от Главната на ул.„ Патриарх Евтимий “. За случая споделя самата пострадала Елена Стоянова Комитова-Джанекова. Тя живее в Англия, само че не пропуща да се върне в родния си град Пловдив. За страдание, настоящето ѝ посещаване е белязано от редица премеждия - преди дни къса мускул на крайници и в този момент е мъчно преносима. Между две проучвания тя маха на маршрутка, но вместо маршрутката стопира такси " Елит ", със стикер на номер 6106. (По-късно излиза наяве, че този номер е закрит, а компанията не съществува.)

Жената въпреки всичко решила да се качи на задната седалка, но изневерила на навика си постоянно да поглежда цената. В крайната точка на отсрещната спирка след Тунела, водачът издекламирал, че дължи 3,20. Оттук историята е ясна - тя заплаща без бакшиш, а той агресира и стига до обидни прилагателни, псувни и даже изблъскване на дамата.

" В момента, в който му желаех и касов бон, той напряко откачи. Излезе от колата и както до преди секунди ме наричаше отпадък, просто ме бутна, до момента в който излизах постепенно, поради контузията. Не съумях да падна, а залитнах и се подпрях на прилежаща кола. Вместо в такава обстановка двамата души наоколо да реагират, те стояха и зяпаха. Помолих ги да снимат колата, а те очевидно неангажирани се извърнаха и дори единият иронично сподели, че нямал фотоапарат. Въпреки това съумях да отвръщам и да снима мъжа ", споделя за извънредно арогантното отношение Елена. " Бях в потрес, цялата треперех ", показва още пострадалата.

За нея фотосите са доста значими, защото другояче не може да подаде сигнал. Премисляйки обстановката, дамата стартира да проверява дали не е попаднала на копърка. Тя намерила телефон на компания " Елит " в интернет и се уверила, че колата, която я е превозвала, няма нищо общо с наименованието. Номерът, изписан на вратата, е подправен и при обикновена инспекция осъществена от екипа ни, излиза наяве, че е закрит. На номер, асоцииран с компанията " Елит " в Голденпейдж, ни отговори мъж, който изясни, че такава компания към този момент не съществува и че всички, които употребяват името са измамници.

Междувременно при инспекция в Регистър на издадени позволения за таксиметров транспорт, оповестен от Община Пловдив, излиза, че такава кола има позволение към компания " Рин 2012 ". Опитите да се реализира връзка с таксиметровото сдружение бяха безуспешни.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР